Magazin > Film & Glasba & TV
129 ogledov

Razstavljena brezčasna pariška atmosfera

In Flagranti
1/2
Klemen Prepeluh
V Kavarni Metropol v Ljubljani v četrtek ob 19. uri vstopite v "In Flagranti" 20-ih let prejšnjega stoletja, ki se bo s fotografsko razstavo in modno revijo zlilo v atmosfero brezčasnih pariških stanovanj.

Na prvem DesignJamu, novi seriji dogodkov v Kavarni Metropol, bodo svoje moči združili že uveljavljen fotograf Klemen Prepeluh, mlada oblikovalka Janja Videc ter grafični oblikovalec Matjaž Komel, ki bo poskrbel za predstavitveno brošuro.

Svojo kolekcijo bo na ogled postavila Janja Videc, ki je navdih zanjo našla v duhu časa 20-ih let prejšnjega stoletja. Pri tem ji je na pomoč s svojim fotografskim aparatom priskočil Klemen Prepeluh, ki je kolekcijo prenesel v atmosfero starih brezčasnih pariških stanovanj in serijo fotografij poimenoval In flagranti (v latinskem jeziku to pomeni “v dejanju”). Upodobil jo je skozi pesrspektivo vpogleda v intimo ženske, v trenutek ko je sama s seboj v svojem svetu, zatopljena v dinamiko priprave na srečanje z ... in se hkrati ne zaveda, da jo kdo opazuje ...

S projektom DesignJam želijo v Kavarni Metropol nuditi prostor za predstavitev mladih nadarjenih oblikovalcev širšemu občinstvu in strokovni javnosti, s čimer bodo podkrepili zakon polonkrvnejšega razvoja njihove dejavnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.