Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Rdeča preproga in koncert na trgu

Oboževalci bodo pred podelitvijo nagrad slišali tudi Katy Perry. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Rdeča preproga se bo s prenosom v živo začela že ob 20. uri. Ob 18. uri se bo na trgu Puerta de Alcalá začel veliki brezplačni koncert.

Z gosti bosta na rdeči preprogi v Madridu letos kramljala emtivijeva vidžeja Tim Kash in Alice Levine. Poleg kreacij in znanih obrazov (oziroma, če smo natančni - teles), ki jih bodo nosili, pa bo poskrbljeno tudi za živo glasbo.

Skupina igralca Jareda Leta Thirty Seconds To Mars bo nastopila na posebnem brezplačnem koncertu na prostem. Pred njimi, natančneje ob 18. uri, bodo na istem trgu nastopili Linkin Park in Katy Perry. Vsi tisti, ki nimajo vstopnic za nocojšnji dogodek, bodo tako romali na trg Puerta de Alcalá, kjer že ves teden poteka teden MTV in kjer se je tudi včeraj zvečer zbralo nekaj deset tisoč ljudi.

Voditelj Tim Kash bo enemu od oboževalcev omogočil, da VIP-gostu zastavi vprašanje v živo. Ostali lahko sodelujete prek Twitterja (#mtvema), kjer bodo najboljša vprašanja izbrali in jih zastavili vipovcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.