Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Rebeka razkrila "svojega nagca"

Rebeka Dremelj Karneval skladba
1/3
Unico
Še preden je Rebeka Dremelj objavila svojo novo skladbo, je dvignila nemalo prahu. je pa sedaj razkrila nagca, ki jo spremlja.

S svojo novo skladbo Karneval je pevka Rebeka Dremelj dvignila veliko prahu. Najprej je na Facebooku dražila svoje oboževalce s fotografijo iz novega videospota, na kateri poleg nje stoji gol moški, s kapo pa si prekriva mednožje. Obraza takrat še ni razkrila, tokrat pa je pokazala celega „svojega moškega“, ki ji dela družbo v novem videospotu.

"Fotografija je bila namenjena le mojim oboževalcem"

Še pred tem pa je pevka poskrbela za to, da se je na veliko govorilo o njeni novi skladbi. Prav tako na Facebooku je objavila fotomontažo, kjer namesto Jovanke sedi poleg Tita v avtomobilu. S tem je sprožila burne reakcije, ki pa jih sama komentira takole: "Ne vem, kdo se je lahko tukaj počutil užaljeno. Povedala sem, da je bila to striktno mišljena kot zabavna zadeva in zabavna fotografija, ob kateri naj bi se človek nasmejal in temu primerno so tudi moji oboževalci tako tudi razumeli. To je bilo namenjeno predvsem obiskovalcem moje strani na Facebooka. Ostali pa so iskali dlako v jajcu, ker se očitno trenutno nič ne dogaja in je dobro, da se kdaj sprovocira kakšen škandal. Z moje strani škandal ni bil sploh mišljen," je še povedala in dodala, da z omenjeno fotomontažo ni mislila žaliti Jovankinega slabega zdravstvenega stanja, na kar so jo spomnili šele mediji.

Oboževalci bodo plesali z njo

Rebeka se je odločila, da bo za svojo novo skladbo posnela videospot, zato poziva vse oboževalce, naj pridejo v petek, 25. oktobra ob 12. uri na trg Leona Štuklja v Maribor, kjer bodo lahko sodelovali v največjem uličnem plesu (flash mob) pri nas.

Njeni novi skladbi pa lahko prisluhnete tukaj:


Komentarjev 1
  • david112 07:46 19.oktober 2013.

    ta pesem je sigurno plagiat sam zdj se ne morem spomnit naslova te muske