Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Rebeko Dremelj na odru presenetila hčerka

rebeka dremelj
1/4
Luka Rudman
Rebeka Dremelj se je po dolgem času spet vrnila na odre.

V Brežicah je pevka za prijatelje, sorodnike in oboževalce priredila koncert, na katerem jo je prvič spremljala tudi triletna hči Šajana, ki se je očku izmuznila iz naročja in se mamici spontano pridružila na odru.

Večer je bil zelo čustveno obarvan, saj je Rebeka delila svojo zgodbo o bolezni in strahu, da ne bo več pela, potem pa zapela izpovedno pesem ''Le za kratek čas, zgubila iskro sem v očeh, tavala v nočeh, ko slišala sem glas, da če kdo zmore, zmorem jaz!'',  ki je marsikomu izvabila solze na obraz.

Rebeka je z novim bendom in osveženimi aranžmaji zapela svoje največje uspešnice. Celo dvorano pa je na noge dvignila s pesmijo Pojdi z menoj, ki jo je zapela s pevskim zborom OŠ Brežice.

Za zanimiv preobrat je poskrbel Tamburaški orkester iz Artič, ki je med obema deloma koncerta poskrbel za publiko  z dvema priredbama, ki so jih odigrali samostojno, tri pa so pripravili še v sodelovanju z Rebeko. Z močno in izpovedno izvedbo skladbe Zato sem noro te ljubila je ponovno spravila v jok večino publike. Pred tem je namreč povedala tudi, da je koncert obarvan dobrodelno, saj so se vsi nastopajoči odpovedali honorarjem ter da bo tudi ves denar od prodanih vstopnic namenila prijatelju in kolegu pevcu, Tomažu Ahačiču – Foglu, ki je v borbi z rakom izgubil svoj glas in posledično tudi vir dohodka. Kasneje je nadaljevala bolj v energičnem ritmu in koncert zaključila z energično Proud Mary Tine Turner in optimistično obarvano Gremo na vrh sveta  ter se po močnih vzklikih publike vrnila še enkrat na oder z priredbo nekoč znane brežiške skupine Zverina bend, Simona, ki jo je zapela v t. i. zverinščini in s tem nasmejala vso občinstvo.

Že pred koncertom je povedala, da se nastopa res veseli, saj ima povsem nov sestav spremljevalnega benda s katerim so se dobro ujeli in s katerim so se dobro zabavali tudi na vajah. Da jih Rebeka res lepo razvaja in da se veselijo igranja z njo, pa je med koncertom povedal vodja benda in bobnar Luka Pate, ki se je Rebeki v imenu vseh osebno in čustveno zahvalil s šopkom vrtnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.