Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Recite Jaaazz-anova!

Jazzanova je v ljubljanski Štirki nastopila pred petimi leti. (Foto: Arhiv skupi Žurnal24 main
V prestolnico se vrača producentska in didžej ekipa Jazzanova, tokrat v Kino Šiška. Po ogrevanju na koncertu ob 21. uri, pa le pot pod noge v K4, kjer vas čaka Tabassco z Lenzmanom za gramofoni.

Če združite jazz in moderne bitem, dobite nemško producentsko in DJ ekipo Jazzanova, ki jo veže prav ljubezen do omenjenih melodij. S svojimi seti in produkcijo, kot pravijo fantje, želijo odpreti vrata v svet jazza in ga približati tudi tistim, ki se nad tovrstnim zvokovjem ne navdušujejo. Za seboj imajo 13 albumov, ne gre pa pozabiti na velik napredek, saj so s svojimi zadnjimi izdelki, ki jih najbolje opiše skupno ime nu jazz, nedvomno presegli začetne korake.  

Jazzanovi se je na turneji pridružil še izjemno talentiran glasbenik Paul Randolph. Rojen v Philadelphiji in vzgojen v brazilskem Sao Paulu, se je že v otroških letih učil igrati na kitaro, v brazilskih zvokih in kulturi pa je našel navdih, ki ga je pripeljal do odličnega vokalista, ki ga boste na odru prepoznali po prefinjenem okusu za modo.

Štartna lista:
21:00 DJ Borka
22:00 Jazzanova

Za vstopko boste danes odšteli 25 evrov.

Po koncertu lahko v Kinu Šiška čvekate in plešete ob zvokih, ki jih bo za vas v preddverju namešal DJ Zhe, ali pa se podate v podzemlje na Kersnikovo, kjer se veseljačenje nadaljuje. Zanj bo namreč poskrbel Lenzman, pravi dečko soulfull drum'n'bassa. Pričakujte torej sladki liquid, ki ga je poba začel producirati pred nekaj leti, predlani pa je doživel razcvet z napihnjenkami kot sta Emeralds, in Fade Away, v svojo produkcijsko skrinjo pa je lani dodal še remiks za znane velikane Pendulum.

In kaj se še obeta v podzemlju?
Velike gramofone bodo poleg Lenzmana obvladovali še Eiron, Danaja in Borka, male pa bodo vrteli Besso, Cabron, Marvin in Mareen.

Z vstopnico Jazzanova vas bo pot v podzemlje stala 5 evrov. Če pa ste Kino Šiška izpustili, boste na blagajni K4 pustili 8 evrov, po polnoči 9 (z letakom ali študentsko izkaznico), ostali 10.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.