Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Red Summer Party prestavljen v Areno

Tiesto Arhiv organizatorja
Zaradi slabe vremenske napovedi se Red Summer Party to nedeljo, 24. junija, seli v Areno Stožice.

"Tehnična produkcija tovrstnega dogodka zahteva zapleteno in dolgotrajno načrtovanje, zahtevne postavitve na lokaciji pa se morajo pričeti že teden dni pred dogodkom," sporoča organizator Black Pony Entertainment Group, ki zaradi slabih vremenskih obetov rdečo poletno zabavo z igrišča na stadionu Stožice prestavlja v areno.  Kot so pojasnili, je portaflor oziroma zaščitni podij, na katerem stojijo obiskovalci na stadionu, mogoče postaviti le, če je travnata površina povsem suha.

Ker napoved že nekaj dni pred dogodkom obeta plohe in nevihte, je organizator povsem odstranil vse dejavnike tveganja in dogodek prestavil v areno. Produkcijska ekipa še dodaja: "Četudi bi zaščitni podij postavljali na suho površino in tvegali, da se bodo pojavile padavine, kot napoveduje kar nekaj vremenoslovcev, bi s tem povzročili ugrezanje podija, kar bi hudo motilo obiskovalce, končali pa bi v blatu."

Sprememba vstopov – pridite prej

Glede na selitev prireditve s stadiona v areno so organizatorji, zaradi varnosti udeležencev, spremenili posamezne prodajne kontigente. Tako vstopnice kupljene za parter (stadion) veljajo za kontingent parter in zeleni ring v Areni Stožice. Do zapolnitve posameznega kontingenta, bodo obiskovalci na vhodu lahko samostojno izbirali, na kateri lokaciji v areni bi se želeli zabavati. Ko bo en ali drugi kontingent (zeleni ring ali parter) dokončno zapolnjen, bodo na voljo le vstopnice za kontingent, ki bo še ostal na razpolago. Na dogodek torej pridite čim prej, saj je kapaciteta parterja omejena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.