Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Reese je želela prikazati pravi seks

reese witherspoon Profimedias
Reese Witherspoon je med snemanjem filma Wild navdušila režiserja Jeana-Marca Valléeja.

Reese Witherspoon se želi očitno popolnoma odmakniti od imidža nedolžne igralke romantičnih komedij. V drami Wild, tako obljubljajo, bomo svetlolasko videli v popolnoma drugi luči.

Film govori o življenju Cheryl Stayed, ki se je po smrti matere odpravila na trimesečni pohod po poti Pacific Crest Trail. Na tej poti samospoznavanja se je Cheryl med drugim srečala s heroinom in moškimi, s katerimi je preživela eno noč.

Da bi bili vroči prizori čim bolj avtentični, se je Reese nanje dobro pripravila. Pri tem ji je pomagal celo hipnotizer. "Želela sem, da bi bil seks verodostojen, surov in resničen,“ je povedala 38-letnica. Režiser, ki je svoji glavni igralki med drugim pokazal, kako si je treba vbrizgati heroin, je bil nad njo navdušen. "Vse ima. Tega ji ne bi bilo treba storiti. Ima moža, veliko hišo, krasno kariero, denar, otroke. Vse. Kljub temu jo novosti in preizkušanje svojih meja še vedno motivirajo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.