Magazin > Film & Glasba & TV
75 ogledov

Reevesa ne bo v remaku Peklenskega vala

Keanu Reeves FameFlynet
Igralec Keanu Reeves je izključil možnost, da bi nastopil v remaku filma Peklenski val (Point Break) iz leta 1991.

"Absolutno ne. Zame ni prostora," je odločno povedal igralec Keanu Reeves v intervjuju za BBC 5 in kasneje dodal, da upa, da bodo našli način, da bodo dobro posneli film.

V izvirniku iz leta 1991 Reeves igra agenta FBI, ki se v iskanju kriminalcev infiltrira med surferje. Igralec, ki bo prihodnje leto dopolnil 50 let, je sicer povedal, da se sliši ideja o remaku zanimiva, vendar se vseeno sprašuje, ali je to dobra odločitev.

Akcijski triler, ki ga je režirala Kathryn Bigelow, ki je več let kasneje dobila oskarja za režijo filma The Hurt Locker, je v devetdesetih letih postal velika uspešnica. V njem sta igrala tudi danes pokojni Patrick Swayze in Gary Busey. Smrt Swayzeja pred štirimi leti je zaustavila načrte po nadaljevanju filma, o čemer se je govorilo več let, so se pa tako pri Alcon Entertainment odločili, da bodo namesto nadaljevanja naredili remake.

"Ne gre za dobesedni remake, bo pa novi film vseboval elemente izvirnika in v njem ne bo samo deskanja, temveč tudi drugi ekstremni športi, a deskanje bo še vedno prevladovalo v zgodbi," je povedal producent Andrew Kosove.

Igralska zasedba še ni najavljena, scenarij pa že piše Kurt Wimmer. Na direktorski stolček bo sedel Ericson Core.

Reeves si želi nekaj drugega

Je pa Reevesova večletna želja, da bi bil del tretjega dela filma o dogodivščinah Billa in Teda (nastopil je v prvem delu Bill & Ted's Excellent Adventure leta 1989 in drugem leta 1991 Bill & Ted's Bogus Journey). "To še vedno ostaja želja. Obstaja že scenarij in skušali bomo posneti film. Bomo videli," je povedal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.