Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Rekordni zaslužek denarnih spletk

Wall Street je prehitel Affleckov The Town. Žurnal24 main
Film Wall Street: Denar nikoli ne spi se je po zaslužku znašel na prvem mestu lestvic v ZDA.

Drama Wall Street: Denar nikoli ne spi se je povzpela na prvo mesto na lestvici v ZDA. Film v glavnih vlogah z Michaelom Douglasom in Shio LeBeoufom je tako prehitel Affleckov The Town, ki je kraljeval na vrhu lestvice le en teden. Film, ki je nadaljevanje kultnega filma o denarnih spletkah iz leta 1987, je v enem tednu zaslužil dobrih 19 milijonov dolarjev (14 milijonov evrov).

Na drugo mesto se je zavihtela animirana domišljijska pustolovščina Legenda sovjega kraljestva s 16,3 milijona dolarjev (11,9 milijona evrov), prej vodilni The Town pa je s 16 milijoni dolarjev (11,7 milijona evrov) zavzel tretje mesto na lestvici.

V filmu o denarnih spletkah znova srečamo finančnega guruja Gordona, ki se po dolgih letih za zapahi vrne na Wall Street. Zaradi omadeževane preteklosti nihče ne verjame njegovim svarilom pred prihajajočo ekonomsko krizo. Da bi se zbližal z odtujeno hčerko Winnie, Gordon združi moči z njenim zaročencem Jacobom, ambicioznim ekonomistom, ki poskuša raziskati sumljivo smrt svojega mentorja. Nevede zabredeta v nevarno spletko finančne korupcije in denarnih prevar. Film si bomo lahko pri nas ogledali novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.