Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Reševanje slovenske rock scene

Tomaža Pišlarja boste lahko 17. decembra s skupino Backstage poslušali v ljublja Žurnal24 main
Tomaž Pišlar. Soustanovil skupino na Facebooku, ki podpira domače skupine, in privabil 6 tisočpodpornikov.

Splet. Facebook skupini SLO ROCK je od oktobra uspelo zbrati skoraj sedem tisočpodpornikov. Ustanovitelja sta Miro Mutvar (The Drinkers) in Tomaž Pišlar, sicer kitarist benda Backstage, ki bo 17. decembra v Gala hali predstavil novi album. Mutvar in Pišlar sicer ob četrtkih zvečer vodita radijsko oddajo Zmajevih 10 na Radiu Ljubljana.

Učinkovito povezovanje
“Namen skupine je promocija slovenske rock glasbe, predvsem pa predstavljanje neznanih slovenskih rock bendov. Vsi se nekaj pritožujemo, da ni nobenih koncertov, da nas mediji ne podpirajo, da nam nacionalka noče vrniti glasbenih oddaj in podobno. Zakaj bi pa morali biti odvisni od drugih? Družabna omrežja nam omogočajo, da se sami promoviramo in predstavimo širši javnosti. Bend bi lahko z objavo videospota na Facebooku dosegel vse poslušalce slovenske rock glasbe, ki so na Facebooku, če bi svojim oboževalcem predlagal, naj se pridružijo skupini SLO ROCK. Tako bi se lahko učinkovito povezovali in si med seboj pomagali,” je prepričan Pišlar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.