Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Rešil Bona in drugi koncert

Bono je koncert skoraj brez glasu odpel pred leti v Sarajevu. Žurnal24 main
Tik pred drugim zagrebškim koncertom skupine U2 je zdravnik pomagal pevcu Bonu in tako rešil koncert, ki bi zagotovo odpadel.

Drugega koncerta irske skupine U2 na stadionu Maksimir v Zagrebu skoraj ne bi bilo. Vzrok je ta, da je imel pevec Bono zelo resne težave z glasom. Na pomoč mu je priskočil zdravnik Petar Drviš, specialist otorinolaringologije, in tako rešil njegov nastop.

V krajšem telefonskem pogovoru za hrvaški Večernji list je zdravnik potrdil, da je zdravil irskega pevca, vendar zaradi kodeksa varovanja zasebnih podatkov bolnikov ni izdal, na kakšen način ga je zdravil in kakšne težave je pevec imel.

"Lahko si mislite, kako me je klic na pomoč presenetil. Zdi se mi, da samo enkrat v življenju zdraviš bolnika njegovega kalibra," je samozavestno še dodal Drviš, ki je oboževalec irske skupine. Zdravnik si je ogledal prvi koncert, ni pa niti slutil, da bo legendarnega pevca spoznal tudi v živo. Oskrbo je pevcu tako nudil tik pred začetkom drugega koncerta v sobi za VIP-osebe, nato pa si koncert še enkrat ogledal.

Kdo je zdravnika poklical, ostaja skrivnost, Drviš pa svojo prepoznavnost povezuje s pogostim sodelovanjem na mednarodnih zdravstvenih srečanjih. Organizatorji koncertov niso razkrili, ali bi bil drugi koncert zaradi slabega glasu Bona lahko odpovedan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.