Magazin > Film & Glasba & TV
3616 ogledov

Revolucija! Ona bo novi agent 007!

Lashana Lynch
1/6
Profimedia
Igralka je govorice potrdila.

Lashana Lynch, ki v novem filmu o Jamesu Bondu, No Time To Die, igra agentko Nomi, je potrdila govorice, da bo njen lik od Bonda podedoval naziv agent 007.

25. film franšize naj bi v kina prišel aprila 2021, zaradi koronavirusa so premiero prestavili že dvakrat. Daniel Craig bo Bonda upodobil petič in zadnjič, v novem delu pa bomo poleg njega videli tudi številne druge znane obraze - Ano de Armas, Ramija Maleka, Leo Seydoux in Christopha Waltza.

Novica, da bo Lynch igrala "novega Bonda“, je dvignila veliko prahu, saj nekaterim odločitev, da glavno vlogo prevzame ženska, ni bila po godu. "Sem temnopolta. Če bi to vlogo dobila druga temnopolta ženska, bi bila razprava popolnoma enaka. Nanjo bi leteli isti napadi, iste zlorabe. Opomniti se moram, da ta razprava pač obstaja in da sem del nečesa zelo, zelo revolucionarnega,“ je o kritikah povedala igralka.
 

Komentarjev 1
  • vzev 09:00 07.november 2020.

    Sedaj so že prav bolani s tem rasizmom. Kake veze ima to, da je temnopolta. Bond in 007 je vedno bil moški sedaj pa zaradi femnizma, silijo v to vlogo žensko. Čudno, da je niso dali da je tudi lezbijka.