Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Rihanna: "Adelina glasba je depresivna"

Rihanna EPA
Pevka Rihanna je med nedavnim intervjujem povedala, kaj si misli o britanski kolegici Adele, ki je na podelitvi grammyjev domov odnesla vseh šest kipcev, za katere je bila nominirana.

Barbadoška pevka Rihanna je v intervjuju spregovorila o Adele, ki jo je spoznala na zadnji podelitvi zlatih gramofončkov. Tako kot ves svet je tudi 24-letna zvezdnica navdušena nad britansko pevko. "Obožujem jo, sem njena velika oboževalka. Njen zadnji album 21 mi je napisan na kožo, v njem sem se našla."

Rihanna je ob tem dodala, da so se je srceparajoča besedila pesmi dotaknila tako zelo, da je morala album poslušati s premori. "Vsi na svetu se lahko identificirajo z albumom, a če ga predolgo poslušaš brez premora, vse skupaj postane preveč depresivno. Če se poistovetiš z njim, lahko resnično zapadeš v depresijo," je svoj pogled na najboljši album lanskega leta razložila seksi pevka. Morda pa je vse skupaj povezano s tem, da je Rihanna že dlje časa samska, kar pa ji ni več najbolj všeč. Da si čimprej želi fanta je brez zadržkov delila tudi s sledilci na Twitterju.

Komentarjev 2
  • Žirafa 19:51 04.marec 2012.

    In oglasila se je ženska, ki v svojem največjem hitu poje 'ella ella e e e ella' itn. in ji je na koncertih point pokazati čim več riti in jošk.

  • Oseba_ 18:36 04.marec 2012.

    se vidi, da ima Rih..... inteligenčni kvocijent pod podnom