Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Rihanna in Britney posneli remiks

(Foto: youtube)
1/2
Žurnal24 main
Slavni pop zvezdnici Rihanna in Britney Spears sta združili svoje pevske sposobnosti v novi pesmi, in sicer v remiksu nekdanjega hita S&M.

Rihanna je danes premierno predstavila remiks svojega kontroverznega hita S&M, v katerem zapoje skupaj s svojo pevsko kolegico Britney Spears.

Rihanna ga je sicer napovedala že včeraj, ko je na Twitterju zapisala: "Kmalu prihaja vroče sodelovanje. Po zahtevah priljubljenosti … s ps*** Britney!" Nakar je Spearsova odgovorila: "Rihanna, ti dražiš! Všeč mi je, všeč …," kar so tudi uvodne vrstice, ki jih Rihanna zapoje v njuni pesmi.

Zgodba se je začela že pred kakšnim mesecem, ko je Rihanna vprašala svoje sledilce na Twitterju, s katerim ali katero umetnico bi jo najraje videli sodelovati. Zmagala je Britney.

Videti je, da sta obe zvezdnici zadovoljni z izidom. Rihanna je pesem že komentirala, ko je na Twitterju zapisala, da je v remiksu S&M "v zraku preveč seksa. Mislite, da boste zmogli? Vi ste edini, ki lahko".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.