Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Rihanna noče po stopinjah Whitney

Pevka si želi igrati, ne pa v filmu peti. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Z remakom filma Telesni stražar pevka Rihanna ne želi imeti ničesar. Rada bi bila igralka in ne igrala same sebe.

Pevko Rihanno je studio Warner Bros povabil, da bi zaigrala v remaku filma Telesni stražar (The Bodyguard) iz leta 1992. A pevka se je odločila, da še ni čas, da bi presedlala pred kamere, zato je vlogo zavrnila. Drugi razlog za to odločitev pa je, da bi igrala pevko, v tem pa ne najde izziva, pravi.

Pevka bo sicer pokazala svoj talent v znanstveno-fantastičnem filmu, ki bo posnet po klasični igri Battleship. Film bo v kinematografih prihodnje leto.

"Rada bi to dvoje ločila. Sovražim, če pevci ves čas snemajo le glasbene filme, ker se potem nanje ne more več gledati drugače,"
je povedala pevka. "Rada bi igrala vlogo. Vse življenje sem Rihanna, zato ne bi igrala same sebe še v filmu. Rada imam izzive, biti igralec pa pomeni igrati vlogo, stopiti v čevlje drugega. To je razburljivo."

Scenarista Jeremiah Friedman in Nick Palmer morata tako napisati scenarij za nov film, šefi studia pa že iščejo novo mlado pevko, ki bi lahko igrala glavno vlogo. Z omenjenim filmom pa se povezujejo tudi druga vidna hollywoodska imena, med njimi na primer Channing Tatum, Miley Cyrus in Beyoncé.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.