Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Rihanna podrla rekord

Rihanna je Billboardovo lestvico prvič naskočila leta 2006 s singlom SOS. (Foto: Žurnal24 main
Rihannina pesem S&M je ta teden na Billboardovi lestvici doseglo prvo mesto, s čimer je pevka postala najmlajša izvajalka, ki je na tej lestvici imela kar deset hitov, ki so zasedli prvo mesto.

Barbadoška pevka je s 23 leti postala najmlajša izvajalka v zgodovini glasbe, ki je posnela deset hitov, ki so na Billboardovi lestvici dosegli prvo mesto. Hkrati pa je postala tudi najmlajša izvajalka, ki ji je to uspelo v najkrajšem času. Od prvega (SOS) do desetega hita (S&M) je potrebovala štiri leta, enajst mesecev in dva tedna. Premagala je celo Mariah Carey, ki je za isti dosežek potrebovala dve leti več.

 

Sicer pa Rihanno prekašata legendarni skupini The Beatles in The Supremes, ki sta deset hitov, ki so pristali na vrhu lestvice, zbrali še prej.

 

"Deseta! Glejte, kaj ste storili! Najlepša vam hvala, to je najboljša novica!" je na svojem Twitter profilu zapisala Rihanna, ko je izvedela za svoj dosežek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.