Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Rihanna prepovedana v Franciji

Rihanna - We found love Youtube
V Franciji so prepovedali spot barbadoške lepotice za pesem We Found Love, saj menijo, da je preveč kontroverzen, da bi bil primeren za predvajanje pred deseto uro zvečer.

Rihanna se je vnovič znašla na muhi kritikov, tokrat zaradi svojega kontroverznega spota za pesem We Found Love. Barbadoška pevka ima sicer že od samega začetka težave z omenjenim spotom. Že med snemanjem je namreč lastnik kmetije, kjer so posneli del spota, zapodil celotno ekipo z Rihanno na čelu, saj naj bi bilo preveč golote in neprimernega vedenja. Zdaj pa je videospot, poln seksa, nasilja in drog, dobil še prepoved v Franciji. Francoske oblasti so namreč prepovedale predvajanje Rihanninega novega spota, oziroma njegovo prikazovanje ni dovoljeno pred 22. uro.

Spot prikazuje zgodbo o destruktivni ljubezni med pevko in mladim boksarjem Dudleyjem O'Shaughnessyjem, ki med drugim kradeta, kadita, jemljeta tablete in se grdo prepirata. Takšne vsebine pa po mnenju francoskih oblasti niso primerne za mladino.

To sicer ni prvi Rihannin spot, ki je doživel kritike. Tudi videospot za pesem S&M je bil namreč prepovedan v več kot desetih državah, poleg tega pa je bil na YouTubu označen za neprimernega za mladoletnike. Zaradi spota za pesem Man Down, v katerem pevka ustreli posiljevalca, pa so se oglasile številne organizacije za človekove pravice in boj proti nasilju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.