Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Rihanna se je osramotila pred oboževalci

Rihanna FameFlynet
Pevka Rihanna je pred dnevi nastopila na švedskem festivalu Peace & Love, kjer pa s svojim nastopom ni navdušila. Njeni oboževalci so besni.

Že takoj, ko je stopila na oder, so oboževalci lahko videli, da je Rihanna zadrogirana ali pa močno opita. Njen nastop ni bil takšen, kot so si zamislili, svoje razočaranje pa so takoj delili na družabnih omrežjih. "Nerodno mi je, ko jo gledam takšno na odru. Le kdo jo je spustil gor v takšnem stanju?" se je na Twitterju spraševal njen oboževalec. Tudi drugi so bili podobnega mnenja, napisali so, da je njen nastop "sramoten". Švedskih oboževalcev pa ni razočarala samo s petjem, temveč tudi s tem, da jih je označila za Norvežane ter jim izrekla sožalje zaradi množičnega uboja, ki ga je lani zagrešil Breivik.

Pred kratkim smo pisali, da je za Rihannino obnašanje, ki zadnje čase ni najbolj vzorno, najverjetneje kriva bolezen, a njen nastop na Švedskem je bil slab zaradi drugega razloga. Zvezdnica je namreč le nekaj ur prej izvedela, da ji je umrla babica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.