Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Rihanna se vrača na glasbene odre

Rated R bo že četrti album slavne pevke. Žurnal24 main
Rihanna si je očitno opomogla od februarskega incidenta s fantom Chrisom Brownom, saj se že dogovarja za nove koncerte. V Dubaju bo pela pred 25.000 glavo množico.
Rihanna je svojo kariero februarja postavila na stran in se bolj posvečala sebi, svojim prijateljem in družini. A 21-letna pevka se je odločila, da ne bo več zanemarjala svojih oboževalcev, zato jim v maju pripravlja pravi mega koncert.

Puščavski nastop
Svoj prvi veliki nastop po februarskem škandalu, bo r'n'b pevka posvetila dubajskim oboževalcem. Tamkajšnja turistična predstavnica Mary Rachelle Cherpak je povedala, da bodo vstopnice na voljo že čez nekaj dni. "Za Rihannin koncert smo pripravili še večji oder sredi puščave.“

Še vedno velika zvezda
Organizatorjem koncerta, ki se bo odvijal 28. maja, je Rihanna že posredovala več kot 38 strani dolg dokument, ki vključuje najrazličnejše zahteve, ki jih morajo izpolniti pred njenim prihodom. Poleg zahtev glede prevoza na dogodek, morajo v vseh kopalnicah pripraviti antibakterijska mila s tremi limonami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.