Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Ritem mladosti tudi letos z zvezdo

Steve Edwards Arhiv organizatorja
Tudi letos boste lahko Ritem mladosti ujeli s svetovno zvezdo.

Po September, Agnes in R.I.O. na Ritem mladosti 7. septembra v BTC City prihaja Steve Edwards.

Stephen Neil Edwards, temnopolti sin pridigarja iz Sheffielda, je eden najuspešnejših pevcev in tesktopiscev v zgodovini house glasbe. Seznam njegovih uspešnic se bere kot kdo je kdo na house sceni, saj je s svojim glasom na vrhove lestvic popeljal take mojstre, kot so Bob Sinclar in skladbe World, Hold On (Children of the Sky), Together in Piece Song, Axwell in njegov Watch The Sunrise, Cassius s Sound of Violence, Alex Gaudino, Yves LaRock, the Shapeshifters in drugi. Svetovna pop uspešnica World, Hold On mu je leta 2007 prinesla nominacijo za grammyja, obenem pa je uspeh doživel album Born In Jamaica, ki ga je soustvaril s Sinclarom in legendarnim reggae tandemom Sly & Robbie.

Mojster že nekaj časa pripravlja svoj prvi album Northern Black, nekaj pesmi pa bo ob svojih največjih hitih slovenskemu občinstvu predstavil 7. septembra na Ritmu mladosti v prestolnici. Družbo mu bodo na dveh odrih delali še Tony Cetinski, Big Foot Mama, Kingston, Zlatko, Trkaj, April, Nika Zorjan, DJ Sylvain, Mike Vale in specialna enota Birkovih gverilcev.

Dogodek bo tudi letos povezoval Vid Valič, ob njem pa se bo z izzivom dostojno stopiti v visoke petke dosedanje voditeljice spoprijel Gverilec Birko.

Komentarjev 1
  • esim 15:11 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **