Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

R'n'b pevko našli mrtvo

Vesta Williams Youtube
48-letno r'n'b pevko Vesto Williams so v četrtek našli mrtvo v njeni hotelski sobi.

Truplo 48-letne r'n'b zvezde Veste Williams, ki je v poznih 80. in zgodnjih 90. letih izdala številne hite, so odkrili v četrtek v njeni hotelski sobi v Los Angelesu. V sobi naj bi našli tudi stekleničke zdravil na recept, poroča TMZ, vendar še ni znano, ali je šlo za nesrečo ali samomor.

Vesta se je proslavila v 80. letih s številnimi hiti, kot so Congratulations in Sweet, Sweet Love. V svoji karieri je izdala sedem albumov, njena zadnja plošča z naslovom Distant Lover pa se je znašla na prodajnih policah leta 2007.

Ob njeni smrti so se prek Twitterja oglasili tudi številni slavni ter izrazili svoje obžalovanje nad žalostno novico. Igralka Sheryl Lee Ralph je tako zapisala: "Globoko sem užaloščena nad smrtjo moje diva prijateljice Veste Williams. RIP Vesta.“ Tudi r'n'b pevka Shanice je izrazila svojo žalost: "Moja prijateljica Vesta je umrla … Ne morem verjeti … RIP.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.