Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Robbie Williams zapustil Take That

Take that Žurnal24 main
Take That bodo svojo glasbeno pot nadaljevali kot štiričlanska zasedba, saj ostajajo brez enega člana.

Take That so lani oboževalce razveselili z oznanilom, da se bodo spet združili in na turneji nastopili kot petčlanski bend. Zdaj pa je Gary Barlow potrdil, da bo skupina nadaljevala svojo pot kot štiričlanska zasedba. V njej bodo nastopali Gary, Jason Orange, Mark Owen in Howard Donald, medtem ko se je Robbie Williams odločil posvetiti svoji solistični karieri, saj si želi izdati novo samostojno ploščo.

Med člani skupine in Robbiejem pa naj ne bi bilo hude krvi: "Bilo je lepo. Dobro smo se razumeli. Zaključili smo turnejo in smo vsi srečni," je povedal Gary ter dodal: "Konec je bil popoln." Vendar pa vseeno ni izključil možnosti, da bi se Robbie lahko vnovič vrnil k skupini: "On je naš brat Rob. In če bo kdajkoli v težavah ali si bo želel za leto dni proč, da bi bil Robbie Williams, je vedno dobrodošel nazaj."

Robbie meni, da njegovi oboževalci ne bi smeli biti šokirani nad njegovo odločitvijo, da zapusti skupino, ker bi se rad osredotočil na samostojno kariero. "Že nekaj časa je bil precej jasen, da bo po turneji s Take That delal na svojem novem samostojnem albumu, in to je, kar počne," je povedal njegov tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.