Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Robbieja Williamsa pregnali konji

Življenje zvezdnikov ni lahko in Robbie je pravi dokaz za to. Žurnal24 main
Robbie Williams je doživel zavrnitev - ne so mu rekli v Dubaju, kjer mu ne dovolijo, da bi koncertiral na tamkajšnjem hipodromu.

Šejk Mohamed bin Rašid al Maktoum, vladar Dubaja, je zavrnil Robbiejevo prošnjo, da bi igral na hipodromu, ker se boji za konje, ki "stanujejo" zraven dirkališča. Čistokrvni dirkalni konji, ki so ogromno vredni, so slabo izkušnjo doživeli lani, ko so morali poslušati prav Williamsa. Vodja dubajskega dirkalnega kluba je pojasnil: "Koncert je vplival na duševno stanje konjev in njihove nastope. To se ne bo zgodilo in se ne sme zgoditi še enkrat." Tudi šejk Mohamed, eden velikih "igralcev" v poslu z dirkalnimi konji, se zelo boji za svoje ljubljence. Šejk je sicer gostitelj vsakoletne dubajske dirke za svetovni pokal, ki ima enega izmed največjih nagradnih skladov na svetu.

Robbie je v Dubaju igral (in vznemirjal konje) aprila lani, ko so mu za nastop plačali milijon britanskih funtov. Koncert, "ki se ne bo zgodil na hipodromu", pa bi moral biti največji koncert v zgodovini Dubaja. 33-letni Williams, nekdanji član letos znova obujene najstniške senzacije Take That, ni edini, ki so ga pregnali konji. Julija letos so morali v Beogradu Rolling Stones svoj koncert preseliti s hipodroma, saj so so srbski borci za pravice živali bali, da bo glasna glasba preveč motila tristo konjev, ki živijo v hlevih v bližini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.