Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

"Robert je luštkan, a ne more biti Kurt"

Scarlett Johansson Žurnal24 main
Po tem, ko je Courtney Love razkrila, da si v biografskem filmu o Kurtu Cobainu v glavni vlogi želi videti Roberta Pattinsona, je v javnost pricurjala novica, da si je slavna vdova premislila.

Courtney Love je brez dlake na jeziku povedala, da je mladi Robert Pattinson sicer privlačen, a povsem neprimeren za vlogo njenega pokojnega moža, legendarnega Kurta Cobaina.

 

Namesto 23-letnega igralca, ki je zaslovel s filmi Somrak, si Courtney v vlogi Kurta zdaj želi videti Jamesa McAvoyja ali Ryana Goslinga. McAvoy je med drugim zaigral v filmu Zadnji škotski kralj in v družinski pustolovščini Zgodbe iz Narnije: Lev, čarovnica in omara, Gosling pa je bil za vlogo v filmu Half Nelson celo nominiran za oskarja.

 

Glede na to, da ima 45-letna vdova glavno besedo pri snemanju biografskega filma o svojem možu, bo Robert očitno ostal brez priložnosti, da poleg igralskih sposobnosti pokaže tudi pevske. Hkrati pa se mu je izmuznila tudi možnost, da bi zaigral ob zapeljivi Scarlett Johansson, ki bo po vsej verjetnosti upodobila Courtney Love.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.