Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Robert obljublja najboljšega Sherlocka

1/7
Žurnal24 main
Robert Downey Jr. je imel med snemanjem filma Sherlock Holmes zelo dolg jezik.

 

V novem portretu najslavnejšega lika Arthurja Conana Doyla, Sherlocka Holmesa, se Holmes in njegov zvesti družabnik Watson odpravita na zadnjo pustolovščino. Holmes nam bo pokazal, da so lahko njegove roke prav tako smrtonosne kot njegov razum, saj se bo boril kot še nikoli prej, da bi premagal svojega novega sovražnika in razkril smrtonosno zaroto, ki bi lahko uničila državo.

 

Ko so ga novinarji vprašali, kaj lahko gledalci, ki so videli že veliko filmov o tem detektivu, pričakujejo od tega filma, je igralec izjavil: "Jasno je, da ga bom zaigral bolje, kot so ga igralci pred mano. Več, kot o njem preberem, bolj sem presenečen nad težavnostjo te vloge in številom ljudi, ki me bodo ocenjevali." Ali je držal obljubo, bomo videli 7. januarja, ko bo film prišel na naša velika platna.

 

Akcijsko pustolovsko kriminalko Sherlock Holmes je za Warner Bros. Pictures in Village Roadshow Pictures režiral priznani filmski ustvarjalec Guy Ritchie. Robert Downey Jr. je oživil legendarnega detektiva, Jude Law pa igra v vlogi Holmesovega zvestega kolega Watsona, zdravnika in vojnega veterana, ki je Sherlockov pomemben zaveznik. Rachel McAdams upodablja lik Irene Adler, edine ženske, ki je kdaj pomagala Holmesu in ki je imela s slavnim detektivom viharen odnos. Mark Strong je tokrat njihov novi skrivnostni nasprotnik Blackwood. Kelly Reilly pa igra Mary, v katero je zagledan Watson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.