Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Robi iz Gostilne zahteval vpogled v glasovanje

Robert Dežutelj voyo.si
V soboto je šov Gostilna išče šefa zapustil Robi, ki ne verjame v poštenost rezultatov.

Kako ste videli svoje možnosti za zmago proti Žanu, ki je pred vami domov poslal že štiri tekmovalce?
Nominiral sem ga, ker sem si ga želel premagati. Mislim, da imaš v življenju vedno možnost. Tako razmišljam. Kot sem izvedel po odhodu domov, sem imel v soboto zelo veliko možnost, da ga premagam.

Je bil rezultat tesen?
Kot sem slišal zunaj, so bile to same "mučke“. To je najhuje. Zato pa tudi ne prikažejo glasovanja. Ne, ne verjamem v te glasove. Zahtevali smo vpogled v glasovanje, ker sem imel zunaj neverjetno podporo.

Se je govorilo, da za vas ni bilo možno oddati glasu?
Ne, tega nisem zasledil. Po pogovorih in po tem, kar sem videl, odkar sem zunaj, je res vse popolnoma drugače. Na televiziji je prikazano drugače, kot je v resnici.

Zakaj ima Žan zunaj tako veliko podporo?
Ker je zelo priljubljen pri otrocih. Lepo je pel, kar mu je prineslo veliko podpore. Pa še mlad in lep fant je.

Zadnje dni ste ga zbadali, da si s petjem nabira točke, saj mu kaj drugega na preostane. Aida pravi, da ste to delali, ker ste se ga bali …
Če bi se ga bal, mu v zadnjih dveh tednih pri kreiranju krožnikov ne bi pomagal. Niti malo se ga nisem bal. Fanta sem podpiral. V šali sem ga zbadal. Če on tega ni znal sprejeti, nisem jaz kriv.

V šovu ste večkrat povedali, da bi radi odšli domov. Zakaj Gostilne niste zapustili prostovoljno?
Tega vam ne morem povedati. V ozadju je zelo veliko stvari … Glede nihanja razpoloženja, naj poudarim, da se je treba zavedati pritiska, pod katerim so kandidati. Vsak dan je bil drugačen. Zvečer nisi vedel, kdaj je treba zjutraj vstati, kam greš … To so veliki napori. Moje razpoloženje je bilo najslabše po tem, ko so v sobotni oddaji prikazali, da sem bil vinjen.

Zakaj vas je to tako prizadelo?
Prizadelo me je, da je voditelj Boštjan Romih pred objavo posnetka rekel, naj gredo otroci za trenutek iz sobe. To je bila zame največja bolečina.

Vaši sotekmovalci in vajenke so se na vaš odhod odzvali precej čustveno. Vas to preseneča?
V šovu sem imel veliko podporo. Mislim, da so fantje videli, da imam ekipni duh. Žal je mi je, da je bilo tako redko prikazano, koliko mi pomeni ekipa in koliko sem pomagal. Najhuje mi je, ker so me prikazali v drugačni luči

Kako pa so vas po vašem mnenju prikazali?
Na začetku so me prikazali kot enega pijanca. To namreč ne drži. Za mano je bil težek teden, bil sem vodja … Res je, poveselili smo se, ni pa bilo prav, da so izpostavili mene, ne pa tudi Žana. Točno se je videlo, koga si želijo v šovu.

Mido nam je v intervjuju povedal, da ne razume, zakaj so v šov prišle vajenke. Kako ste vi gledali na njih?
Se strinjam z Midom. Ne vem, zakaj so hoteli iz tega šova narediti Big Brother. Mislim, da bi se morali ukvarjati s kuhinjo, ne pa s tem.

S katero vajenko ste bili bolj zadovoljni – s Pio ali Olgo?
Obema sem dal, kar sem lahko. Zame sta bili obe v redu. Imel sem dobre vajenke, mislim pa, da so imele tudi one dobrega mentorja.

V šov je prišla vaša babica. Je res, da ste nanjo bolj navezani kot na mamo?
Babica mi pomeni zelo veliko. Da me je prišla pri teh letih podpret, je neverjetno. Podpira me, tako kot tudi moja mami in moja mačeha. Vse tri mi enako veliko pomenijo.

Na začetku šova ste tudi omenili, da ste na svojega šefa zelo navezani. Kakšna je vajina zgodba?
Sva več kot prijatelja. Nekaj najlepšega je imeti takšnega šefa, ki te tako močno podpira. Videlo se je, kako močno si želim vrnitve nazaj na delo v Ponvico. Videti, da te ljudje podpirajo in da te imajo radi, je res lepo. Sedaj sem tudi izvedel, kaj so mi hoteli pripraviti, če bi med šovom prišel za nagrado na obisk. Napisali so mi celo pesem. Ponosen sem.

Vas pa je menda zelo razočaral neki prijatelj?
Takrat sem imel dobro službo v Kongo hotelu. Prijatelj je odprl svojo restavracijo in me zvabil stran. Še vedno mi dolguje denar. Iz te izkušnje sem se naučil, da je pravih prijateljev zelo malo.

Kako nameravate izkoristiti znanje, ki ste ga dobili v šovu?
Unovčiti ga nameravam v naši gostilni Ponvica. S šefom bova naredila še veliko stvari. To znanje bom zagotovo razvijam še naprej.

Komentarjev 8
  • fritolin 18:28 09.december 2015.

    Oh moj bog, pa kaj je s temi ljudmi...Prijavijo se v sov, po kolenih prosijo da gredo noter , naredili bi vse na svetu, potem pa se preobrazijo v zvezde....Verjamem da zares verjame ta je tk frajer kot ...prikaži več ga je TV ki jo zdaj pljuva naredila......Narobe ga prikazali ????Ko je pijan padal je bila montaza ???Uboga dusa, res si samo za stedilnik v Ponvici....

  • horda 15:57 09.december 2015.

    "Prikazali so me kot pijanca." Prikazali so tisto, kar se je zgodilo, in tisti dan si se pač napil ti. Sicer so pa tisti, ki imajo voyo, to itak vidli in se o tem tudi razpisali. O teh stvareh je ...prikaži več pač potrebno razmišljat prej.

  • wester62 15:31 09.december 2015.

    ne razumem jih,saj so vsi podpisali pogodbe in se tam vedelo kako bo.nehaj in uživaj v slavi.itak je vse odigrano po scenariju. zame ni logično da pokažejo intervjuje z tekmovalci celih 3 minute a so na izjavah včasih več kot ...prikaži več eno uro.le kaj mislite da tam počnejo.