Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Robi si je pobril brke!

Robert Dežutelj, Gostilna išče šefa POP-TV-2
V Gostilni išče šefa se je zgodilo nekaj nepredstavljivega. Robi in Luigi sta sklenila stavo in ker je Robi stavo izgubil, si je danes zjutraj svoj razpoznavni znak - brke - obril!

31-letni Robi prihaja iz Ljubljane in je po izobrazbi kuhar. Ljubezen do kuharskega ustvarjanja je začutil v šoli, v kateri je imel mentor zelo pomembno vlogo. Kreiranje in vijuganje med okusi mu pomenijo strast, ljubezen in sprostitev. V šovu želi pokazati poezijo hrane, ki bi bila dostopna tudi finančno šibkejšim. Njegov razpoznavni znak pa so zagotovo brki!

Stavo je treba spoštovati

V šovu je že spoznal svojega idola Filipa Flisarja, za katerega se te dni prav tako govori, da je ostal brez brkov. Ali je Flisar brez brkov, nismo uspeli izvedeti. Zagotovo pa je brez njih ostal Robi! Za mnenje smo vprašali njegove starše. Njegov oče je na njegove brke zelo ponosen, saj ima tudi sam brke že celo življenje. Tako da mu je to odsvetoval. Njegova mama pa je povedala, da je Robi na svoje brke zelo navezan. Sama pa nad njimi ni bila najbolj navdušena in ji je zdaj, ko se je pobril bolj všeč. Ni pa verjela, da se bo dejansko obril. Stavo pa je seveda treba spoštovati.

Podrobnosti, kakšna je bila stave in kakšen je Robi brez brk ne spreglejte v današnji oddaji Gostilna išče šefa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.