Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Robin Hood 
po irsko

Avstralski igralec Russell Crowe bo ovekovečen celo na poštni znamki, ki bo del Žurnal24 main
Russell Crowe. Z naglasom užalil Angleže.

Slavnega igralca Russella Crowa, ki je zaigral naslovno vlogo v legendarnem britanskem filmu Robin Hood, so na radijskem intervjuju za BBC obtožili, da njegov naglas v filmu zveni preveč irsko.

Besedni dvoboj
Avstralski igralec, ki se je rodil na Novi Zelandiji, je postal tarča kritik mnogih britanskih medijev, ki mu očitajo, da je v najnovejšem filmu o Robinu Hoodu, ki je svojo premiero doživel na nedavnem prestižnem filmskem festivalu v Cannesu, igral z irskim naglasom.

Besedni dvoboj je začel reporter BBC-ja Mark Lawson, ki se je pošalil, da je ob gledanju in predvsem poslušanju Russella v vlogi Robina Hooda dobil vtis, da je Robin Hood Irec, ki pa se zelo rad odpravi na počitnice tudi v Avstralijo.

Crowe pa je Lawsonu zabrusil: "Imate gluha ušesa, prijatelj, resnično!" Lawson se seveda ni dal in je Russella cinično vprašal, ali je mogoče poskušal posnemati severnoangleški naglas, saj naj bi Robin Hood po legendi živel v severnih gozdovih v bližini današnjega mesta Nottingham.

Russell se je še bolj razburil in dejal: "Ne, poskušal sem oponašati italijanski naglas ... Sem zgrešil? Ah, j*** ga!"

Grdo vedenje
Crowa, ki je dobitnik oskarja za vlogo v filmu Gladiator, mnogi poznajo po tem, da je zelo vzkipljiv. Leta 2005 je bil celo aretiran, saj je v navalu besa v hotelskega uslužbenca vrgel svoj telefon.

Igralec se je seveda pozneje pokesal in priznal, da je bil incident s hotelirjem največja sramota, ki se mu je pripetila v življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.