Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Rock lutke v gledališču sanj

(Foto: Peter G. Palme)
1/2
Žurnal24 main
Skupina Puppetz je v leto 2011 vstopila z novim videospotom.

Puppetz so sklenili bogato koncertno obdobje, kjer so predstavili svojo novo in svežo glasbeno podobo. Leto 2010 si bodo zapomnili po izjemno uspešnem singlu Dance, dance, ki je presenetil slovensko javnost, po nastopanju v tujini ter koncertiranju s Siddharto in Big Foot Mamo, v novo leto pa novomeška rock zasedba stopa z novim spotom Gledališče sanj.

"Svet nekako kliče k spremembam in na nas je, da jih udejanjimo. Puppetz se ne bojimo sprememb, saj so spremembe edina stalnica v našem življenju. Prišel je čas, ko je potrebno nekaj spremeniti in ločiti 'fake' stvari od realnosti. Sanje so super, problem se pojavi, če gre za narejene sanje. Treba je vedno stati trdno na tleh, biti fleksibilen in sprejemati spremembe, kajti če jim ne slediš in jih ne sprejemaš, postaneš ujetnik časa, ki povozi tvojo glasbeno kreativnost. Sprememb se ne smemo bati, moramo jih izvajati," pravi pevec Bojan Pahljina o pesmi.

Videospot Gledališče sanj je nastal pod budnim očesom produkcijske skupine Vizualis, ki je posnela tudi videospot Dance, dance. "Snemanje je potekalo zelo sproščeno in scene, ki se pojavijo v spotu, so zelo 'smešne', obenem pa zelo zanimive. Videospot je skupek velike pozitivne energije," je o novem spotu povedal Bojan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.