Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Roger Moore bi bil rad zlobnež

Roger Moore FameFlynet
Britanski igralec Roger Moore je razkril, da si spet želi zaigrati v Bondovem filmu, a da bi bil tokrat rad zlobnež.

Čeprav je Roger Moore zelo užival, ko je med leti 1973 in 1985 upodobljal tajnega agenta Jamesa Bonda, je zdaj priznal, da bi raje igral zlobneže. "Še nikoli nisem igral zlobneža, a mislim, da bi bilo čudovito upodobiti Curda Jürgensa iz Vohuna, ki me je ljubil," je za revijo Empire povedal 85-letni igralec in dodal, da bi v naslednjem Bondovem filmu prav rad igral negativca. "Seveda sem hotel med Bondom snemati tudi druge filme, a prav v vseh sem bil junak. Veliko raje bi igral zlobneža, saj imajo najboljše prizore."

Zvezdnik je ob tem povedal tudi, da nikoli ni mogel biti resen James Bond, saj ima o najslavnejšem agentu drugačno teorijo. "Če je vohun, ga nihče ne bi smel poznati! Ampak njega poznajo vsi barmani na svetu, takoj vedo, kaj pije. To že ni vohun!" je povedal v šali in dodal, da je bila upodobitev Jamesa Bonda ena najboljših izkušenj v njegovem življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.