Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Rohnenje se začenja

Metalske počitnice bodo letos trajale en teden (Metalcamp) in en dan (Magic Circ Žurnal24 main
Najbolj vneti bodo šotore postavili že jutri.

Heavy, thrash, speed, death, black in še katera metalna glasba bo od ponedeljka do sobote kar se da glasno že sedmič polnila sotočje Idrijce in Soče, ki ga bo zasedlo najmanj deset tisoč metalcev iz vse Evrope.

Rohnenje se bo začelo v ponedeljek na stranskem odru, na katerem bodo nastopili Bilocate, The Order of Apollyon in Noctiferia. Glavni oder se bo zatresel dan pozneje, na njem pa se bodo do sobote (če ne bo odpovedi) zvrstili Paradise Lost, Immortal, Overkill, Hammerfall, Six Feet Under, Nevermore, Cannibal Corpse, Behemoth, Sabaton, Obituary, Soulfly, Sonata Arctica in Korpiklaani – skupno več kot 50 bendov.

Odklop do konca
Pekel nad rajem, kot promovirajo Metalcamp, je eden izmed največjih festivalov metalske glasbe v Evropi – z eno posebnostjo: ljudje so poleg nastopov največjih zvezd svetovne metal scene deležni celotedenskega 24-urnega odklopa in zanimive družbe.

Žura se vsevprek, prepoznavni znak je črnina, ni pomembno, kdo si, kaj si, od kod si ... Si ob Soči, ki človeka vsak dan znova spravi k sebi, da lahko spet malo poslema in pomodruje. Za metalca prijetnejših počitnic ni.

Metalski podaljšek
Rajanja letos ne bo konec v soboto, ko se konča Metalcamp, saj bo v nedeljo na istem mestu Magic Circle Festival, ki se v Tolmin seli iz Nemčije in za katerega ne velja vstopnica za Metalcamp. Nastopili bodo Crosswind, Metalforce, Virgin Steele, Holyhell, Kamelot, Arch Enemy in Manowar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.