Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

RTV: Presenečeni, saj je pesem sodobna in atraktivna

Hannah Dennis Stachel (EBU)
Tudi na RTV, kjer so izbrali našo predstavnico za letošnjo Evrovizijo, so presenečeni nad njeno slabo uvrstitvijo. Tega, kaj je šlo narobe, ne želijo komentirati.

Na RTV so presenečeni nad slabo uvrstitvijo Hannah Mancini na letošnji Evroviziji. "Čeprav smo se na Pesem Evrovizije podali s sodobno pesmijo in atraktivnim scenskim nastopom, smo presenečeni. S sodelovanjem pevke in plesne skupine smo izjemno zadovoljni, saj je bilo na visoki profesionalni ravni," so povedali na RTV.
Tega, kaj je bilo po njihovem mnenju krivo za tako slabo uvrstitev, ne želijo komentirati in pravijo, da je to vprašanje za gledalce in strokovne žirije, ki so glasovali. So pa komentirali, da način izbora skladbe in izvajalca ne pogojuje uvrstitve. "Uvrstitve naših izvajalcev na Pesmi Evrovizije, ki so bili izbrani na izboru Ema, so bili zelo različni – od zelo do manj uspešnih,“ so povedali.

Pri razglednici Slovenija ni imela nič

Letošnja slovenska razglednica, ki predstavlja državo in s katero se države promovirajo, ni pokazala niti ene lepote naše dežele, zato smo RTV vprašali, kdo je izdelal omenjeno razglednico. "Vse predstavitvene videorazglednice za letošnji izbor za Pesem Evrovizije je posnela švedska nacionalna televizija SVT. Razglednice so bile posnete izključno za namen uvodne predstavitve posameznega predstavnika pred nastopom. Slovenska je bila prvič predvajanja pred nastopom Hannah na prvem predizboru,“ so nam pojasnili.

Komentarjev 6
  • renemario 06:27 22.maj 2013.

    ...zadetek.

  • renemario 06:27 22.maj 2013.

    Pesem je sodobna in atraktivna ???? To izjavi predstavnik naše oderuške nesposobne RTV, ki jo redki gledalci v Sloveniji povohajo. Poraz je pač poraz in tako je življenje - usrano in le včasih navidezno uspešno - tudi, če nas zastopajo ...prikaži večajo nepriljubljeni američani, ki v EU songu nimajo kaj iskati.

  • Žvižgač 22:47 21.maj 2013.

    Glede na to, da je izbor opravila gluhonema in slepa komisija RTV, je še dobro, da niso na evrovizijo poslali opic iz Ljubljanskega živalskega vrta.Če je tisto komad za tam in če so plastificirani nastopajoči v črnem okolju zastopali ...prikaži več našo državo, bi lahko bil to samo odraz duha v naši nacionalni ustanovi, kot posledica delovanja Princa teme.