Magazin > Film & Glasba & TV
8241 ogledov

RTV z uvodno točko udaril po tviteraših

ema Youtube
Uvoda točka 2. predizbora je bila nekaj posebnega ...

Drugi predizbor Eme 2022 je odprl voditelj Bojan Cvejtićanin s hudomušno pesmijo, v kateri je ponovil vsakoletne kritike, ki letijo na Emo. "Prižgeš TV in evo ga, RTV spet z denarjem se igra", "Zakaj se  trudimo, saj ne bomo prišli do finalne turinske noči. Glasba ni tvojega okusa, vse po kuhni ti diši, niste resni ljuba duša, kdo to Emo sploh posluša ...," je med drugim zapel.

Celotno točko lahko poslušate v spodnjem videu.

Komentarjev 3
  • vzev 09:22 13.februar 2022.

    To se norce delajo sami iz sebe, ne pa tviterašev. Vsakemu je jasno, da se meče ogromno denarja, za ta cirus. Ko bi lahko za te denar kupili kakšen pameten film ali oddajo. Imam ogromno za povedati čez Hrvate, toda ...prikaži več če pogledate njihovo HRT, boste tam našli polno priznanih filmov. Ne pa na SLO, kjer prenašajo najcenejše filme, ki jih lahko nabavijo. In to smo še prisiljeni plačevati.

  • Odess_Yanez 08:38 13.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Lemsnialla
    Lemsnialla 20:42 12.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m