Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

RTVS predčasno pokurila proračun?

Nina Osenar Jani Ugrin, RTVS
Po naših informacijah Nina Osenar ostaja na RTVS, Lado Bizovičar pa naj bi se dogovarjal s POP TV.

Iz dobro obveščenih virov na RTVS smo izvedeli, da naj bi Nina Osenar, ki ji je sicer potekla pogodba, ostala na nacionalki. Zaupali naj bi ji vodenje sobotne večerne oddaje. Šlo naj bi za nov format, saj oddaje Ne se hecat', ki jo je lepotica vodila z Borisom Kobalom, jeseni ne bo več na sporedu.

Po RTVS se sicer tudi govori, da je televizija posnela dve oddaji Ne se hecat' manj, kot je bilo načrtovano, ker so "prehitro porabili proračun“. RTVS odgovarja, da temu ni tako. Posneli so le eno oddajo manj.

"Televizija Slovenija je predvajala eno oddajo Ne se Hecat' manj, kot je bilo načrtovano. Uredništvo Razvedrilnega programa se je namreč odločilo pristopiti k Evrovizijskemu projektu »The Greatest Hits of Eurovision Song Contest«, v produkciji BBC-ja, ki je bil na sporedu v soboto, 2. maja. Razvedrilne vsebine na Televiziji Slovenija za letošnjo jesen so še v fazi pripravljanja. Uredništvo Razvedrilnega programa trenutno nima z Nino Osenar nobenih novih načrtov ali sklenjenih dogovorov. Vsekakor pa gre za izkušeno in kakovostno voditeljico in mogoče je, da bomo v prihodnosti še sodelovali z njo, v kolikor bo to želja obeh strani," pa na namigovanja odgovarjajo na RTVS.

Sicer naj bi se na RTVS zanimali tudi za Lada Bizovičarja, ki pa se po naših neuradnih podatkih že dogovarja s POP TV.



Komentarjev 2
  • čombe 12:08 19.junij 2015.

    Tako je suha,da psi za njo hodijo.

  • h3o 11:41 19.junij 2015.

    žurnalovci, slik od nine osenar ni nikdar preveč, le pogumno jih objavljajte