Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

RTVS razkrila novosti

RTV Nik Rovan
Razvedrilni program Televizije Slovenija za gledalce pripravlja zabavni kviz in vikend paket treh oddaj.

Urednik Razvedrilnega programa Mario Galunič je razkril, kaj pripravlja za gledalce. Že v ponedeljek, 26. januarja, bo na sporedu prva novost - zabavni kviz Vem!. "Ta bo skozi dinamični in sodobni format pred TV-zaslone pritegnil vse generacije. S preprostimi, zabavnimi in zanimivimi vprašanji bosta tekmovalce izmenično, vsak eno oddajo, izpraševala voditelja, igralec Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik, prejemnik viktorja za obetavno medijsko osebnost. Kviz bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.25 na 1. programu TV Slovenija,“ piše na spletni strani televizije.

Dve novi oddaji pa bosta na sporedu tudi ob sobotah in nedeljah. "Sobotna popoldanska oddaja, ki bo prvič na sporedu 14. februarja ob 17.20 na 1. programu Televizije Slovenija, bo lahkotna, živahna, polna humorja, zabavnih pogovorov in prispevkov s terena. V oddaji bodo prav posebno nalogo imeli tudi gledalci. Za sproščeno in zabavno sobotno popoldne bosta skrbela izkušena televizijka Bernarda Žarn in humorist Jože Robežnik. V marcu se bo sobotnemu popoldnevu pridružil še nedeljski. To bo pogovorni šov, v katerem bo za prijetno vzdušje ob kakovostni glasbi poskrbel hišni band. Prvič si jo boste lahko ogledali v nedeljo, 1. marca, ob 17.20 na 1. programu.“

RTVS napoveduje še eno, vsegeneracijsko oddajo, in sicer namesto Moje Slovenije. Tudi ta bo prvič na sporedu marca, šlo pa naj bi za razvedrilno oddajo, "ki bo gostila izjemne sogovornike“, napovedujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.