Magazin > Film & Glasba & TV
77133 ogledov

RTVS zapušča ta znana voditeljica

andreja gregorič Matic Kremžar
"Škoda, da takšni ljudje zapuščajo RTVS."

Voditeljica oddaje Panorama, Andreja Gregorič, odhaja z RTVS. "Neuradno: Andreja Gregorič, ena od privlačnih voditeljic ukinjene oddaje #Panorama, dala odpoved. Menda zaradi mobinga in grozljivih pritiskov znotraj informativnega programa - pod sedanjo vodilno garnituro na @RTV_Slovenija," je na Twitterju zapisal Bojan Požar. 

Da odhaja z nacionalke, je Gregorič za Žurnal24 potrdila, ostro pa zanikala razloge, ki jih je za njen odhod navedel Požar. "Lahko vam potrdim, da odhajam z RTV-ja. Rada bi tudi jasno povedala, da NE držijo govorice, da so razlog za odhod mobing ali kakršnikoli pritiski. Te navedbe torej odločno zanikam in se od njih ograjujem! Odhajam z lepimi spomini in bogatim naborom izkušenj. Iskreno sem hvaležna za vse priložnosti, ki so mi bile dane v okviru RTV-ja. Z veseljem in zanosom sem soustvarjala program in verjamem, da so to prepoznali tudi gledalci, za kar sem jim hvaležna. Bilo je plodnih 15 let, prišel je čas za nove izzive," je za naš medij povedala in dodala: "Glede Panorame pa lahko povem, da sem bila z veseljem del te prijetne, zagnane in pozitivno naravnane ekipe."

Neuradno smo izvedeli, da naj bi oddajo z novim letom ukinili. Naš vir nam je tudi zaupal, da je nekaterim na RTVS zelo žal, da se je Gregorič odločila zapustiti ekipo Panorame. "Po mnenju mnogih v hiši je res škoda, da takšni ljudje, kot je ona, zapuščajo RTVS. Profesionalka, novinarka, voditeljica, urednica."
 

Komentarjev 20
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:54 17.november 2023.

    @lojs, največja Greznica ste ti in tvoji Bebavi komentarji!!!! Amen!

  • vojc5 07:15 15.november 2023.

    Požar nehaj s tvojimi trači, poglej kaj je sama izjavila.

  • lojs 17:13 14.november 2023.

    to rtv so tako depolitizirali, da je postala živa karikatura in greznica neke javne državne rtv hiše ... vse kar pride od tam, pa če je res al ni, je tarča zaničevalne kritike in vsi se delamo norca iz nečesa ...prikaži veča kar je treba plačat ... bedno!