Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Ruddov zakon na velikem platnu

Paul Rudd FameFlynet
Zakon igralca Paula Rudda je bil navdih za komedijo To so 40.

Igralec Paul Rudd trenutno igra v komediji To so 40, ki predstavlja zgodbo zakoncev, ki praznujeta okroglo obletnico. V komediji je njegovo ženo upodobila Leslie Mann, ki je soproga scenarista in režiserja filma Judda Apatowa. Ker je Paul s svojo soprogo Julie Yaeger z njima sicer prijatelj v zasebnem življenju, je prepričan, da je Apatow igralčev zakon vzel kot inspiracijo za njegovo vlogo.

"Z ženo sva zadnja leta veliko večerjala pri Apatowih. In prepričan sem, da ima moj karakter v filmu veliko mojih lastnosti," je povedal in dodal, da se mu zdi njegova soigralka Leslie kot sestra. "Obožujem jo in sva zelo dobra prijatelja. Lahko bi rekel, da sva kot brat in sestra ali mož in žena, ki sta že dolgo poročena."

Igralca sta skupaj zaigrala v komediji Napumpana, ki je na nek način predhodnica komedije To so 40, ki se že vrti v slovenskih kinematografih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.