Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Rusko in Lucienne združila moči

Rusko je navdih za glasbo skladbe dobil v Lucienninem besedilu. (Foto: Dallas Re Žurnal24 main
Vedno bolj priljubljeni glasbenik Rusko je za Lucienne Lončina napisal skladbo Run to be with you.

Do sodelovanja Ruska in Lucienne je prišlo po naključju. Lucienne je že dlje časa iskala nekoga s svežim pristopom do ustvarjanja glasbe – v mislih je imela nekoga, ki bo znal združiti angleška besedila in močan vokal z glasbo, ki ji bo pisana na kožo. Za Ruska je izvedela čisto po naključju. Takoj ji je prirasel k srcu svojega mednarodnega balkan-pop-rock stila glasbe in sodelovanje je bilo rojeno.

Skladba Run to be with you je namenjena podpori v težkih trenutkih, kot rama, na katero se človek lahko nasloni, ko mu je hudo. Besedilo je delno posvečeno tudi Lucienninemu očetu, saj se je pred kratkim boril, in z njim cela družina, proti resni bolezni – Lucienne je iz lastnih izkušenj z borbo proti hudi bolezni napisala besedilo. Rusko je navdih za glasbo skladbe dobil v Lucienninem besedilu in skupaj z aranžerjem Alešem Zibelnikom ustvaril glasbeno podlago za globoko besedilo.

Lucienne je že sodelovala z mnogimi izvajalci z našega področja, med njimi so tudi Massimo Savić, Nuša Derenda, Alya, Šank Rock, Jan Plestenjak, Magnifico, Karma, Rusko, Uroš Perič, Tangels, Plava Jabuka, Ylenia, Rudolfovo, Gianni Rijavec, Marino Legovič, Rebeka Dremelj, RTV Big Band in Rok Kosmač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.