Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Russell in Katy skupaj tudi na platnu

Katy in Russell imata velike skupne načrte. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Parček, ki naj bi v soboto stopil pred oltar, skupaj načrtuje prvi filmski projekt. Zaigrala naj bi v remaku komedije iz 80. let prejšnjega stoletja The Money Pit.

Katy Perry in Russell Brand naj bi imela skupne načrte tudi na poslovnem področju. Trenutno se s filmarji pogovarjata o glavnih vlogah v komediji iz leta 1986 The Money Pit, v kateri sta  Tom Hanks in Shelley Long zaigrala mladoporočenca, ki si zgradita hišo iz pekla.

"Russ je velik oboževalec komedij iz 80. let in mu je ideja o remaku filma The Money Pit zelo všeč," je razkril neimenovani vir blizu bodočih zakoncev. "Sprva so si v glavni vlogi zamislili kakšno veliko igralko, vendar ideja, da bi vlogo prevzela Katy, sploh ni tako slaba. Zelo je navdušena nad tem, da začne igralsko kariero,"

Russell trenutno snema remake komedije Arthur, v kateri je zaigral Dudley Moore, Katy pa se že pripravlja na turnejo California Dream Tour, na katero se bo podala spomladi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.