Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

S podzemno na zaključek tedna glasbe

The Subways Arhiv organizatorja
Z današnjim "predkoncertom" The Subways in razglasitvijo, kateri glasbeni izvajalci bodo nastopili na festivalskih odrih se zaključuje prvi Slovenski teden glasbe.

V sklopu konferenčnega dela, ki se je odvil v Kinu Šiška (KŠ), so se z delavnicami, predavanji in razpravami posvetili glasbenemu novinarstvu, promociji, boo-
kingu, avtorskemu pravu in videoprodukciji, festivalski del je bo potekal v KŠ, Orto baru, Gala hali in K4.

"STG je namenjen spodbujanju in možnosti razvoja večje kreativnosti v glasbi. Gre za promocijo slovenskih glasbenih izvajalcev pri nas in na partnerskih festivalih v tujini. Želja je, da se enkrat na leto na enem mestu zberejo vsi, ki jim glasba predstavlja pomemben del vsakdanjika," je povedal Bojan Rojkoiz ekipe STG, ki si želi mednarodnega povezovanja in tega, da bi slovenske izvajalce spravili na tuje trge.

Današnji program:
18.00 Kino Šiška: Razglasitev - Uradni zaključek STG-ja z razglasitvijo, kateri glasbeni izvajalci bodo nastopili na katerih festivalskih odrih.

19.00  Kino Šiška: Koncert skupine The Subways z gosti v organizaciji Rock Otočca.

Cena vstopnice v predprodaji za celoten dan, ki vključuje delavnico, predavanje, okroglo mizo in koncert, znaša deset evrov. Vstopnica koncert vas bo stala 23 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.