Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

"S Tomažem ne bi mogel delati"

Bine Tomaž Gostilna išče šefa Aljoša Kravanja
Kaj o zmagovalcu šova Gostilna išče šefa meni Bine Volčič, zakaj je v finale poslal Kajo in kakšni so njegovi načrti z Gostilno pri šefu, ki jo bo prevzel marca ...

Ste ponosni za zmagovalca?
Vsekakor. Tomažu zmago res privoščim, saj se je trudil vseh 11 tednov in skozi ves šov pokazal največ. Dejansko je profesionalni kuhar, ki si resnično zasluži naziv najboljšega šefa gostilne.

Boste Tomaža povabili v Gostilno pri šefu, katere vodenje boste prevzeli marca?
Tomaža ne bom povabil. Z njim ne bi mogel delati, saj je tako izklesan in dober kuhar, da lahko postane samostojen šef.

Veliko očitkov je letelo na vašo odločitev, da ste v finale poleg Tomaža postavili Kajo, da bi mu s tem zagotovili zmago.
Tega ne berem in se s tem ne obremenjujem, sem pa nekaj slišal. Vedno sem se odločal po strokovni plati, tudi to, da je na stol poleg Tomaža sedla Kaja, je bila strokovna odločitev.

In kaj Kaja ima, česar Lidija nima?
Kaja ima večji potencial, boljše vodstvene sposobnosti ter boljši občutek za organizacijo in okus.

Mislite, da je Kajino mesto tudi v prihodnje v gostinstvu?
Vsekakor. Če bo vztrajala na svoji poti, jo v kuhariji čaka lepa kariera.

Povejte malo več o novem projektu, marca vodenje Gostilne pri šefu prevzamete vi.
Gostilna se znova odpre marca, vodil jo bom jaz, in sicer pod okriljem Pop TV. V gostilni bo ogromno delavnic in tečajev, nekaj dni pa bo odprta tudi za goste, ki bodo lahko prišli pokusit moje kreacije iz prve in druge sezone. Veliko se bo dogajalo, bo kot nekakšen izobraževalni center.

To je novo tudi za vas, svoje gostilne še niste imeli?
V bistvu tudi tokrat ni moja, jo bom pa vodil in imel popolnoma proste roke pri vsem.

Boste v svoje vrste povabili tudi katerega od tekmovalcev iz prve in druge sezone šova?
Morda, o tem še nisem razmišljal.


Letos ste bili v šov veliko bolj vpleteni, vmes ste izdali še knjižico receptov iz druge sezone. Kako to usklajujete z vlogo mladega očka?

Tukaj vsekakor moraš imeti veliko podporo družine. Imam srečo, da to podporo imam in lahko delam tudi več stvari hkrati.

Kateri so vaši najljubši trenutki druge sezone?
Trenutke težko izpostavim, saj se je teh 11  tednov tako hitro odvrtelo. Vsak dan je bil nekaj posebnega in za vsak dan sem si zapomnil, kaj se je dogajalo. Najlepše pa  je bilo to, da sem imel tako fantastično ekipo.

Lahko pričakujemo tudi tretjo sezono šova?
O tem se še čisto nič ne pogovarjamo. Še zaključili nismo dobro, zato o tretji sezoni še ne razmišljamo.

Komentarjev 11
  • d 20:38 18.december 2013.

    Cist tvoja stvar kje zres, pa nehi filozofirat o bmwjih pa cliotih k je brezveze. Dejstvo je da 3/4 folka potegne matketing, tko k je Oxxo napisal, ce je tok oh in sploh zakaj je Gostilna crknla po dveh mescih ...prikaži več ... men je vseen kje se filas, zou mi je sam ker ti in tebi podobni ne spregledate.

  • Oxxo 19:39 18.december 2013.

    +++++ Prirejeno, zgoljufano in oropani glasovalci!

  • Oxxo 19:38 18.december 2013.

    Bravo @dNapisal si direktno - in to gledalce šova tak komentar (za)boli. Samo da je "fusion" in "rock and roll" okusov... ha ha ha Če je to vrhunec medijsko (pre)napihnjenega Bineta = naj kar ima te svoje ...prikaži več super gurmanske užitke. Še vedno nihče ne zna pojasniti, zakaj je po 1. gostilni in po koncu medijskega pompa promet padel in so zaprli vrata? Mogoče zato, ker je ponudba za en.... ? In zdaj bodo tam kvazi tečaji - samo da se obračajo €€€. To je eden in edni cilj Pro Plusa in njihovih nategatorskih glasovanj s prirejeno igro.