Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Sabina Miša zasula s komplimenti

sabina voyo.si
Gostilna išče šefa. Mišo nase vleče naklonjenost vajenk …

Tekmovalec šova Gostilna išče šefa Miha, ki je v soboto moral zapustiti šov, je Miša označil za "casanovo". Mišo se s tem ne strinja, ne more pa zanikati, da se dekleta zanj zelo trudijo. Njegova vajenka Aida mu je pretekli teden ves čas stala ob strani in ga poskušala potolažiti, ko je razmišljal o prostovoljnem izstopu iz šova. Dvomi in strahovi so se pojavili, ko mu je Debora, s katero se je skrival pred kamerami, razkrila, da ji je Miševa zaročenka poslala sporočilo, v katerem naj bi ji zabičala, da ga pusti pri miru.

Miševa punca je sicer za Žurnal24 razkrila, kaj točno je napisala.

Sedaj pa ga je s komplimenti zasula še Tomaševa vajenka Sabina. Med drugim mu je rekla, da je zelo inteligenten, da takšnega moškega še ni srečala, saj v "očeh nosi cel svet" in ima "drugačno dušo".

Po njenem mnenju imajo le Bosanci takšen sijaj in žar v očeh. Mišo ji je poskušal oporekati, a se Sabina ni pustila prepričati. Svetovala mu je, naj ne posluša drugih, ampak le sebe. "Škoda bi bilo, da se zaradi drugih izgubi tvoj čar,“ je še rekla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.