Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Sandler postavil rekord na malinah

Jack in Jill Kolosej
Potem ko je najprej postavil rekord v številu nominacij za maline, je Adam Sandler zdaj podrl še rekord v številu prejetih nagrad za najslabše filme in igralske stvaritve. Njegov film Jack in Jill je od 12 nominacij prejel kar deset nagrad.

Zlate maline – verjetno najmanj zaželene nagrade v igralskem svetu – so podelili sinoči že 32., letošnja podelitev nagrad za najslabše hollywoodske filme, igralce in režiserje pa je bila prvič doslej na dan norcev, 1. aprila. Prav gotovo je bil glavna zvezda dogodka film Adama Sandlerja Jack in Jill, ki je od 12 nominacij prejel kar deset malin ter s tem postavil novi rekord. Med drugim je komedija, ki je bila tudi prvi film, ki je bil "nagrajen" v vseh kategorijah – v dveh primerih si je nagrado delil s še enim Sandlerjevim filmom, Moja neprava žena –, dobila malino za najslabši film, najslabšo igralko in igralca (Adam Sandler), najslabšega stranskega igralca (Al Pacino), stransko igralko (David Spade kot Monica) ter najslabšega režiserja (Dennis Dugan), ki je bil nagrajen za režijo obeh komedij.

Pred komedijo Jack in Jill je bil nosilec rekorda film I Know Who Killed Me iz leta 2007, v katerem je igrala Lindsay Lohan. Film je dobil skupno osem malin, od tega je dve prejela Lindsay.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.