Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Sanela: "Moja največja napaka je bila nepoznavanje tehnik!“

Sanela Črešnik, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Sanelo, ki je ravnokar izpadla iz šova Gostilna išče šefa, smo povprašali o njenih občutkih ...

Na vprašanje, kakšne energije je bilo čutiti med njo in sotekomovalko Vesno, s katero sta si na koncu zrli iz oči v oči na vročem stolu, je Sanela po ogledu posnetkov preteklih oddaj Gostilna išče šefa poudarila:Od samega začetka sva se z Vesno razumeli super. Takrat mi je tudi rekla, da mi bo vedno vse povedala v obraz, če bo to potrebno. Sedaj, ko sem prišla ven in malo pogledala oddaje za nazaj, pa sem videla, da je o meni govorila za mojim hrbtom. Veliko bolj bi mi bilo všeč, če bi mi povedala stvari v obraz. Vse skupaj je izpadlo malo hinavsko.“

Nominacija z razlogom

Meni, da je njena največja napaka nepoznavanje kuharskih tehnik, zaradi česar pravi, da so jo ostali tekmovalci tudi nominirali. "Zame je bilo vse skupaj novo okolje in sem se včasih pač nerodno obrnila. Največji uspeh pa menim, da je to, da sem odnesla znanje, spoznala samo sebe in videla, kako sem močna in kaj zmorem,“ nam je še zaupala v intervjuju, ki si ga lahko preberete že jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.