Magazin > Film & Glasba & TV
80 ogledov

Sanela: "Vse skupaj je izpadlo malo hinavsko!"

Sanela Črešnik, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Ob izteku drugega tedna resničnostnega šova Gostilna išče šefa sta se na vročem stolu soočili Vesna in Sanela, pri čemer se je zadnja iz igre za prestižen naslov in nagrado 100.000 evrov, na koncu le morala posloviti ...

Sanela, kako se počutite ob odhodu iz resničnostnega šova?

V teh dveh tednih sem se naučila marsikaj in sem malo žalostna, da sem morala oditi. Kljub temu sem ponosna, ker sem prvič stala v profesionalni kuhinji in se soočala s takimi izzivi. Sama menim, da sem se odrezala dobro.

Se strinjate z odločitvijo gledalcev, ki so vas poslali domov? Zakaj menite, da so priložnost raje dali Vesni?

Mislim, da so priložnost dali Vesni zaradi tega, ker ima izkušnje. Na podlagi tega menim, da tekmovalci želijo ljudi, ki v kuhinji znajo hitro reagirati. Sama sem se še vedno učila in veliko spraševala.

Kakšni so bili vaši občutki, ko so vam sotekmovalci namenili 10 nominacij?

Ni bilo ravno prijetno tega slišati. Vseeno pa so rekli, da mene vidijo kot prijetno osebo, s katero se dobro razumejo. Ampak v kuhinji me pač ne vidijo in pri tem spoštujem njihovo mnenje. Ničesar nisem zamerila, ker vem, da sem začetnica. Kljub temu se zavedam, da z ljubeznijo do kuhanja lahko nekega dne uspem.

Kakšne energije ste čutili med vama z Vesno, s katero ste si na koncu zrli iz oči v oči na vročem stolu in kakšno je vaše mnenje o njej sedaj, ko ste si lahko ogledali posnetke šova?

Od samega začetka sva se z Vesno razumeli super. Takrat mi je tudi rekla, da mi bo vedno povedala vse v obraz, če bo to potrebno. Sedaj, ko sem prišla ven in malo pogledala oddaje za nazaj, pa sem videla, da je govorila o meni za mojim hrbtom. Veliko bolj bi mi bilo všeč, če bi mi povedala stvari direktno. Vse skupaj je izpadlo malo hinavsko.

Kako ste bili zadovoljni z Vesninim vodenjem na izzivu Mala mal'ca?

Vodenje je bilo prvi dan super, v kuhinji smo se dogovorili vse potrebno in stvari so potekale po načrtu. Ko smo prvi dan prišli na samo prizorišče, je bilo prisotnih nekaj trenj, ker nismo takoj vedeli, kaj bi kdo od nas počel. Drugi dan izziva je šlo vse narobe od takrat, ko je zmanjkalo določenih sestavin in ko se je prevrelo olje.

Vesna se je na omenjenem izzivu jezila, ker niste posolili piščanca. Kako je lahko prišlo do tega?

Do tega je prišlo, ko je Vesna prinesla piščanca in mi naročila, naj ga posolim in to sem tudi naredila. Nato ga je posolila še sama, ampak izpadlo pa je, kot da sama nisem naredila nič. Ampak sama pri sebi vem, kako je s tem.

Kdo si po vašem mnenju najmanj zasluži mesto v ekipi?

Glede na to, da smo se res dobro razumeli med seboj, je to težko reči. Ampak, če bi morala izbrati, bi rekla, da Gregor, ker se je držal bolj v ozadju. Zdi se mi, da bi moral nastopiti bolj odločno.

Če bi morali izbrati, kdo bi bil sedaj vaš potencialni favorit šova?

Vsekakor se mi zdi, da bo letošnji zmagovalec Blaž, ampak tudi Tomaš ima dober potencial za zmagovalca.

Kaj vse menite, da ste se naučili od gostilniškega chefa?

Naučila sem se marsikaj. Odnesla pa bom kreativnost in drznost v kuhinji, pravilo glede slanosti jedi ter recept za škampovo maslo. Bine je res super mentor in vesela sem, da sem se imela možnost učiti od njega.

Bi sedaj za nazaj kaj spremenili glede vašega vedenja v samem šovu?

Glede svojega vedenja v šovu ne bi spreminjala nič, bila sem to, kar sem.Nisem se pretvarjala, taka Sanela kot sem bila v šovu, sem tudi zunaj in sem ponosna nase.

Kaj menite, da je bila vaša največja napaka v šovu in kaj vaš največji uspeh?

Moja največja napaka je bila nepoznavanje kuharskih tehnik, zaradi česar so me tudi nominirali. Zame je bilo vse skupaj novo okolje in sem se zato včasih tudi nerodno obrnila. Največji uspeh pa to, da sem odnesla znanje, spoznala samo sebe in videla, kako sem močna in kaj zmorem.

Se imate namen še naprej poglabljati v kuharske sfere?

Vztrajala bom, naučila bi se rada različnih kuharskih tehnik, ker imam res močno ljubezen do kuhanja. Žal bi mi bilo, če ne bi nadaljevala.

Vaši nadaljnji cilji in želje?

Prvi cilj je, da dokončam fakulteto in se še naprej izobražujem na kuharskem področju. V bližnji prihodnosti bo zanimiv kuharski tečaj namreč imel eden izmed naših komentatorjev v šovu, kuhar Karim.

 

 

 







 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.