Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Sanja še bolj ognjena

(Foto: Tibor Golob) Žurnal24 main
Po dolgem času se je pevka Sanja Grohar vrnila v studio in posnela novo skladbo. Med snemanjem pa se je bala, da se bo poškodovala.

S producentom M. Turkom je Sanja Grohar posnela novo pesem z naslovom Ogenj. Besedila je pevka napisala za kar nekaj svojih skladb, tokrat pa ga je prepustila pevki Nini Maurovič Blatnik. Pesem ima tudi ognjeno podobo, za katero je zaslužen Sanjin prijatelj in fotograf Tibor Golob.

"Pesem Ogenj je res odlična, najbolj vesela sem, ko posnamem pesem, ki se je ne morem naposlušati. Besedilo sem zaupala Nini, saj sva se dogovorili kar prek Facebooka. Dala sem ji smernice, kaj si želim, in napisala je perfektno besedilo zame. Ponosna sem na celotno ekipo. Tudi slikanje za promo fotografije je bilo zanimivo, saj smo imeli bruhalca ognja Nika Rajška, ki je moral ves čas stati za menoj, in vsakič, ko so priletele kapljice tekočega voska na moje lase in hrbet, sem samo čakala, kdaj se bom zažgala," je navdušeno povedala Sanja.

Pevka se že veseli promocije pesmi ter koncertov in nastopov, ki jih bo v prazničnem decembru kar nekaj.

Pesmi lahko prisluhnete na Sanja - Ogenj.mp3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.