Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Sanja snemala na Balkanu

Na fotografiji je poleg Sanje in Adela Dejan Miličevič.
1/6
Žurnal24 main
Sanja Grohar je posnela nov videospot za skladbo Črni dež, ki ga bo Sloveniji predstavila na veliki premieri 17. oktobra.

Pred kratkim smo poročali o odhodu Sanje Grohar in Adela Djutovića v Makedonijo, kjer je Sanja posnela novi videospot za pesem Črni dež.

Videospot je nastal pod režisersko taktirko mednarodno priznanega in zelo uspešnega režiserja  Dejana Miličeviča. Pot v Skopje in Beograd je že pred samim prihodom v Skopje dobila nove razsežnosti.  Adel in Sanja sta prejela zanimive ponudbe za sodelovanje s srbskimi izvajalci, s katerimi sta preživela kar nekaj časa.

Sanja je spoznala Zvezde Granda © Arhiv Sanje Grohar

 
Poleg Miličeviča in ekipe pa sta spoznala tudi Zvezde Granda, Milana Stankovića , Rado Manojlović , Baneta Mojičevića in Tanjo Savič .

Adel naj bi se povezal tudi s predstavniki zelo priznane in uspešne založniške hiše, ki skrbi za skoraj vse glasbenike na Balkanu.

Zadovoljna z rezultatom

Sanja in Adel sta bila navdušena nad načinom in kakovostjo dela. Videospot naj bi se razlikoval od dosedanjih Sanjinih spotov in po njenih besedah bomo vsi prijetno presenečeni nad končnim rezultatom.

Začeli so se tudi pogovori o  snemanju dueta s  Sanjo in njenem vstopu na tuji trg. Sanja se je z vsemi odlično ujela in kmalu jih lahko pričakujemo na obisku tudi v Sloveniji. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.