Magazin > Film & Glasba & TV
25744 ogledov

Sanjski moški: Kaj je bilo pa to, Mijo?!

sanjski moški Voyo
Silvija pravi, da je bila šokirana.

Hrvaška različica šova Sanjski moški se počasi zaključuje. Znane so polfinalistke – Nuša, Mihaela in Nikolina. V včerajšnji epizodi je morala kovčke pospraviti Silvija, a za konec pravljice lepotica ni izvedela na podelitvi vrtnic, zaradi česar je bila šokirana.

sanjski moški Magazin Sanjski moški: Kaj je Mihaela naredila s svojim obrazom?!

Mijo jo je po zmenku, na katerem se je Silvija zanj zelo potrudila, saj se je kljub strahu pred višino povzpela po plezalni steni, povabil na pogovor in jo vprašal, ali je po tem čustvenem potovanju sedaj bolj odprta za ljubezen. Silvija je priznala, da se za njenim sarkazmom skriva negotovost. Povedala je tudi, da je zelo vesela, da ga je spoznala in da želi, da se njun odnos razvije v nekaj več, saj ji je všeč.

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo
Njene odkrite besede pa niso pomagale. Mijo jo je odslovil. "Mislim, da si super dekle in da si zaslužiš pravo ljubezen. Lepa, mlada, vse najboljše si zaslužiš. Mislim, da najin odnos ne more naprej. In da se najina ljubezenska zgodba mora končati. Nocoj se tvoje bivanje tukaj konča,“ ji je rekel v slovo.

19-letnica je bila tako razočarana, da je jokala. Že prej je imela okoli svojega srca debel zid, saj se zelo boji bolečine, ki pride z razočaranjem v ljubezni. Ta zid bo sedaj verjetno še debelejši ... 

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 1
  • barsoba 17:07 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks