Magazin > Film & Glasba & TV
49928 ogledov

Sanjski moški: Tako so se Hrvati odzvali na Nušino zmago

nuša rojs Voyo
Odzivi po zadnjem delu Sanjskega moškega. To pravijo hrvaški gledalci.

Na portalu 24sata so, ko je Nuša Rojs postala zmagovalka njihovega ljubezenskega šova Sanjski moški, zapisali, da je gledalce odločitev Mija Matića ujezila.

V finalu se je za njegovo srce poleg Nuše potegovala tudi svetlolasa Mihaela, ki je dejala, da se vidi ob postavnem Zagrebčanu in da verjame, da bi bilo njuno življenje velika pustolovščina. A Mijo ji čustev ni vračal. "Krasno dekle si, polna ljubezni in empatije, ob temi se moški počuti varnega. Lepo mi je bilo s tabo in teh spominov nikoli ne bom pozabil, na žalost pa menim, da nisem moški, ki bi lahko izpolnil vse, kar pričakuješ. Zaslužiš si bolje,“ ji je v slovo povedal Mijo.

"Mislim, da bi bilo bolje, če bi Mijo izbral Mihaelo. Bolj si ustrezata, saj živi na Hrvaškem in bi zvezo lažje vzdrževala,“ je napisal gledalec, neki drugi komentator pa je pripomnil: "Tako se je sukal okoli Mihaele, jo poljubljal, hvalil, krasna si, prelepa, mlada in pametna. Pozneje pa povedal, da to ni to. Žalostno.“ 

Veliko je bilo tudi pozitivnih komentarjev, da je Mijo izbral ta pravo. "Mijo, izbral si najboljšo, vse so bile slabše od nje.“ Našel se je tudi šaljivec, ki pravi, da bo Slovenijo Hrvaško morda sedaj spustila v schengensko območje.


Nekateri pa so izrazili dvom, da je Mijo sploh zrel za resno zvezo. Glede na to, da je kmalu po koncu šova Nušo zapustil, so očitno imeli prav. "Lagal si, sram naj te bo,“ so bili takrat jezni oboževalci šova.

Komentarjev 2
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 13:40 09.februar 2020.

    Mislim, da je ta sanjski "moški" prej gej kot pravi moški. Prišel se je malo nastavljat!?!

  • plorcora 19:49 07.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks