Magazin > Film & Glasba & TV
8 ogledov

Sapramiška išče srečo

Sapramišja sreča Miha Fras, Mini Teater Ljubljana
Ob 17. uri bo v Mini Teatru na Križevniški ulici 100. ponovitev doživela predstava za otroke z naslovom Sapramiška 2 - Sapramišja sreča, ki jo je napisala Svetlana Makarovič.

Sapramiška pozno jeseni stoji pred svojo razmajano kočico in Regica ji prigovarja, da je skrajni čas za popravilo hišico, sicer ne bo zdržala zime. Toda Sapramiška je ne posluša. Nato pa zažvižga veter in snežni metež podre Sapramiškino hišico, zato druge živali svoji sosedi očitajo, zakaj ni prej poskrbela za svoje domovanje. Trmasta Sapramiška noče poslušati očitkov, zato raje leže na sneg in si želi le še umreti. Žaba Regica ji pove, da je vsak svoje sreče kovač in jo prepriča, naj se po srečo odpravi h kovaču.

Sapramiška se res poda na pot in kovač ji pomaga skovati srčece, ki ga bo imela za svojo srečo. A na poti domov se začno dogajati neprijetne stvari ...

Cena vstopnice za otroke do 12. leta je 6 evrov, za odrasle pa 8.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.